Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βάσω Κόλλια: Υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και μένω στον Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα.

Η πατρίδα μας πρέπει να γίνει άμεσα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, που θα δίνει ευκαιρίες στη νέα γενιά και θα μας κάνει περήφανους.

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να νικηθεί ο λαϊκισμός και ο παλαιοκομματισμός.

Πρέπει να σταματήσουμε να εφαρμόζουμε πρακτικές του παρελθόντος, να έχουμε αυταπάτες μέσω των οποίων τάζουμε στους πάντες τα πάντα αδιαφορώντας για τις επόμενες γενιές και την πορεία της χώρας.

Η αξιοκρατία να προηγείται, το ρουσφέτι να εξαφανισθεί, το δημόσιο να είναι λειτουργικό και φιλικό για τον πολίτη. Οι θεσμοί  να λειτουργούν ανεξάρτητοι από την κυβέρνηση.

Εμείς, στη Νέα Δημοκρατία και την επόμενη μέρα θα συνεχίσουμε να μιλάμε με λόγια αληθινά να προτείνουμε εφαρμόσιμες πολιτικές και όχι κούφιες υποσχέσεις και «επαναστάσεις χωρίς αιτία».

Όσο για την περιοχή μας την Ανατολική Αττική, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί πρότυπο αναπτυγμένης Περιφέρειας.

Όμως, υπάρχουν πολλά περιθώρια να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα ώστε να αναπτυχθεί οικονομικά, πολιτιστικά, οικιστικά.

Κακά τα ψέματα, υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει και όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μπορούμε να κάνουμε την περιοχή μας πιο όμορφη και φιλική για τους πολίτες της και να δουλέψουμε για την τοπική οικονομία και ανάπτυξη.