Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βάσια Αναστασίου: Υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Είμαι γέννημα – θρέμμα της Ανατολικής Αττικής, αφού μεγάλωσα και ζω ακόμα στην περιοχή του Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα.

Ασκώ το επάγγελμα της δικηγόρου και έχω μεταπτυχιακό στην επικοινωνία από το London School of Economics της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχω εκλεγεί νεότερη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνα, ενώ αυτή τη στιγμή είμαι και η αναπληρώτρια γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ.

Πλέον, σε αυτή τη χρονική συγκυρία με τις εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, θα δώσω και εγώ, δυναμικά τη μάχη για μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Έτσι βάζω υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Ο κύριος λόγος που με ώθησε σε αυτή μου την επιλογή, είναι να προσφέρω στον τόπο και τους συμπολίτες μου ότι μπορώ περισσότερο από μια θέση ευθύνης.

Συζητώντας μαζί της, αντιλαμβάνεται κανείς πως η Βάσια Αναστασίου ανήκει στη γενιά των ανθρώπων που έμεινε πίσω για να παλέψει γι’ αυτόν τον τόπο.

Ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν πως το πολιτικό σκηνικό χρειάζεται ανανέωση και νέους ανθρώπους με ιδανικά και όρεξη για αγώνα.

Όπως αναφέρει και η ίδια, τώρα είναι η ευκαιρία να δείξουμε στο κατεστημένο της πολιτικής σκηνής, πως είναι μονόδρομος να ενταχθούν στην βουλή νέοι άνθρωποι, με όραμα για αυτή τη χώρα.