Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μυρτώ Κοροβέση: Υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ

Γεννήθηκα και κατοικώ στον Άγιο Στέφανο. Είμαι δικηγόρος και νιώθω χαρά και μεγάλη ευθύνη, αφού στα 25 μου χρόνια είμαι η νεότερη υποψήφια όλων των κομμάτων στην Ελλάδα.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είμαι υποψήφια στις εθνικές εκλογές, όχι μόνο γιατί προέρχομαι από οικογένεια που έχει κάποια ιστορία, αλλά και γιατί, παρά το νεαρό της ηλικίας μου είχα και εγώ δραστηριότητες στα κοινά, όπως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, φοιτητικές εκλογές και άλλα. Είμαι ασκούμενη δικηγόρος σε Νομική Υπηρεσία στην Αθήνα, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ενώ παράλληλα κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με θέμα «Δίκαιο και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών». Έχω υπάρξει εθελόντρια σε παιδικές κατασκηνώσεις, ενώ παράλληλα λατρεύω το βόλεϊ.

Ταυτισμένη με τις προτεραιότητες του λαού μας και ιδιαίτερα της γενιάς μου και των νέων μας, σκέφτομαι την Ελλάδα του σήμερα και του κοντινού αύριο, ως μία χώρα που τα παιδιά μας θα μπορούν να έχουν μία ευπρεπή εργασία, θα μπορούν να κάνουν οικογένεια και καριέρα εδώ, να μη μεταναστεύουν στο εξωτερικό, να μη σκοτώνονται χωρίς κανένα λόγο στα Τέμπη, να μη λοιδορούνται και να μη ξυλοφορτώνονται στις πλατείες. Το Κράτος μας και οι Κυβερνήσεις του να είναι κοντά τους και όχι απέναντι.

Για τον Δήμο μας σκέφτομαι ότι μας αξίζει κάτι πολύ περισσότερο. Περισσότερο στις υποδομές, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, παντού. Όσοι ανακατεύονται με τα κοινά, μας οφείλουν πολύ περισσότερη ποιότητα ζωής από αυτή που μας παρέχουν.