Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κατερίνα Μαϊχόσογλου: Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Διονύσου

Όλοι Μαζί, Για τον ΔΙΟΝΥΣΟ του αύριο

Πλησιάζουμε στο τέλος της θητείας και εν όψει εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση, η παρούσα Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, αποφάσισε να κάνει τον Απολογισμό της τετραετίας – εν είδη προεκλογικής φιέστας – ενώπιον των Δημοτών.

Παρά την αγωνιώδη προσπάθεια της να κάνει το μαύρο-άσπρο, μεγάλη μερίδα των Δημοτών συμφωνεί πως αυτή η διοίκηση κατάφερε ελάχιστα σε θέματα καθημερινότητας, ασφάλειας, διοικητικής μέριμνας, συντήρησης δημοσίων κτηρίων-υποδομών (σχολεία, γυμναστήρια, δημόσια κτίρια, οδοποιία), το περιβάλλον και την προστασία του Πολίτη από φυσικές καταστροφές.

Εμείς στον Διόνυσο του Αύριο απαντάμε σε όλα αυτά με νέες λογικές διοίκησης και οργάνωσης, με νέο ύφος και ήθος. Με έμπειρους και ικανούς συνδημότες μας που διεκδικούν ένα καλύτερο Αύριο για το Διόνυσο. Ένα δυνατό restart για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας που ζούνε οι οικογένειες, τα παιδιά, οι γείτονες μας, οι φίλοι μας.

Κοιτώντας σας στα μάτια δηλώνουμε πως:

  • Συνεργαζόμαστε και εργαζόμαστε με τον Πολίτη – Χτίζουμε σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
  • Συνεργαζόμαστε και εργαζόμαστε με το Προσωπικό του Δήμου με θετική προσέγγιση και αλληλοεκτίμηση.
  • Υπηρετούμε τον Δημότη σε ΟΛΗ τη διάρκεια της Αυτοδιοικητικής Θητείας. Προτεραιότητα η καθημερινότητα και ο σεβασμός στον Πολίτη.
  • Λειτουργούμε με διαφάνεια και νοικοκυροσύνη στην οικονομική διαχείριση και τις διαδικασίες αναθέσεων.
  • Στοχεύουμε σε καινοτόμα και αναγκαία έργα υποδομής. Έργα σωστά μελετημένα, σωστά κοστολογημένα. Έργα για τον Πολίτη.

Τα αισθητήρια των συνανθρώπων μας είναι πολύ ευαίσθητα.

Πλέον δεν αποδέχονται πρακτικές και νοοτροπίες προηγούμενων δεκαετιών, όπου Δήμοι και Κοινότητες υλοποιούσαν τα απαραίτητα έργα διεκπεραιωτικά και κυρίως κατά την προεκλογική περίοδο. Δυστυχώς αυτή η συνταγή συνεχίζεται και σήμερα στο Δήμο μας.

Είναι στο χέρι μας, με την ενεργό συμμετοχή και εμπλοκή μας, να σταματήσει αυτή η συνεχιζόμενη υποβάθμιση της καθημερινότητας μας.

Οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε μαζί σας την επόμενη μέρα, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό στον τόπο και τους κατοίκους του.

Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.