Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αγγελική Λεβέντη: Υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ

Ο πατέρας μου είναι Έλληνας και η μητέρα μου κατάγεται από το Κονγκό. Είμαι έγγαμη, μητέρα δύο παιδιών και είμαι κάτοικος Ανατολικής Αττικής (δημότης Διονύσου) από το 2009.

Έχω σπουδάσει Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία και εργάζομαι στο αντικείμενο των σπουδών μου, επί 19 συναπτά έτη. Το 2014 στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, εκλέχθηκα Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με τη «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» και διετέλεσα εντεταλμένη σύμβουλος Οργάνωσης των Υπηρεσιών και Εξυπηρέτησης του πολίτη και εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσιών Σχέσεων της Π.Α. όπου από αυτή τη θέση, εκπόνησα τη «Χάρτα Δικαιωμάτων και υποχρεώσεων του πολίτη», όπως αυτή ισχύει σήμερα.

Από τον Μάιο του 2022, είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Ως κάτοικος της Ανατολικής Αττικής γνωρίζω από πρώτο χέρι τα ζητήματα της περιοχής μας, όπως είναι το χωροταξικό και η προστασία του περιβάλλοντος, η ανάγκη για Κέντρα Υγεία, και φυσικά τις απαραίτητες υποδομές που αφορούν το αποχετευτικό σύστημα, αλλά και την άμεση ανάγκη αναβάθμισης του δικτύου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε όλο το μήκος της περιφέρειας.

Θέλω να εργαστώ ώστε η «Χάρτα Δικαιωμάτων και υποχρεώσεων του πολίτη» να αφορά όχι μόνο την Αυτοδιοίκηση, αλλά και το σύνολο της Κεντρικής Διοίκησης. Γιατί όλοι μαζί θα χτίσουμε από κοινού ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με διαφάνεια στις διαδικασίες, με ειλικρίνεια, με Δικαιοσύνη Παντού.

Από τους πολίτες, προς τους πολίτες.