23/04/2024

Πάνω από 2.200 χαμογελαστά παιδιά στο «Summer Camp 2022» του Δήμου Διονύσου

Το Summer Camp 2022 του Δήμου Διονύσου και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης, το «Κόκκινο Χωράφι» Δροσιάς και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας Σπύρο Αρνή, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας Παναγή Λουκάτο, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αλεξάνδρα Τόκα και την Αντιπρόεδρο Γεωργία (Γωγώ) Νεστοριάδη. Ο κ.Καλαφατέλης συζήτησε με εκπαιδευτές και γονείς και διαπίστωσε από κοντά ότι το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι ιδιαίτερα υψηλό και τα παιδιά ικανοποιημένα και χαρούμενα.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η 3η και τελευταία περίοδος, που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29 Ιουλίου, ενώ ο συνολικός αριθμός των παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας που συμμετέχουν στο «Summer Camp 2022» ξεπερνούν τα 2.200.

Όλα τα παιδιά στο Summer Camp έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να αθληθούν, να ακούσουν μουσική, να χορέψουν αλλά και να διασκεδάσουν, μαθαίνοντας παράλληλα και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους μέσα από διάφορες θεματικές. Φέτος οι θεματικές ανά περίοδο ήταν: «Πόλεμος και Ειρήνη»,  «Υπερήρωες» και «Ενέργεια».

Οι εγγραφές και η προσέλευση τη φετινή χρονιά -7η κατά σειρά χρονιά που διοργανώνεται το Summer Camp στο Δήμο Διονύσου- ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι όσα παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας έκαναν αίτηση έγιναν δεκτά. Μάλιστα λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης και με μέριμνα της αρμόδιας αντιδημαρχίας, δημιουργήθηκαν 4 νέα τμήματα ειδικά για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών.

Ευελπιστούμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη με περισσότερο παιχνίδι, γνώση και ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα για όλα τα παιδιά του Δήμου μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία