18/04/2024

Νεότερη ανακοίνωση για το “Summer Camp 2022” του Δήμου Διονύσου

Σε συνέχεια της αυξημένης ζήτησης αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τη συμμετοχή παιδιών στα καλοκαιρινά τμήματα Summer Camp του Δήμου Διονύσου και προκειμένου να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα αιτήματα δημοτών μας, ακολουθεί σχετική ενημέρωση:

Από την Τρίτη 14/6 έως και την Παρασκευή 17/6 θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων για το δημιουργικό-Ψυχαγωγικό camp για τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2017.

Τα διαθέσιμα σχολεία θα είναι το 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου και το 1ο Δημοτικό Κρυονερίου και οι νέες θέσεις θα είναι 50.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στις οικογένειες που εργάζονται και οι δύο γονείς, στη συνέχεια στις οικογένειες που εργάζεται ο ένας γονέας καθώς και στους πολύτεκνους, τρίτεκνους και στις μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται, ηλεκτρονικά και μόνο, στην ιστοσελίδα: https://dionysos.summercamp.gr/view.php?id=191592.

Η υπηρεσία παρέχεται έναντι αντιτίμου για το κάθε παιδί ανά χρονική περίοδο και είναι: 10 ευρώ για τους δημότες – κατοίκους του Δήμου Διονύσου και 5 ευρώ για τρίτεκνες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργους του Δήμου Διονύσου.

Τα χρήματα κατατίθενται στον παρακάτω λογαριασμό του Δήμου Διονύσου πριν την έναρξη του προγράμματος:

Τράπεζα Πειραιώς – IBAN: GR14 0172 0830 0050 8309 4431 922

το αποδεικτικό κατάθεσης θα σταλεί στο email: summercamp@dionysos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία