19/04/2024

Δήμος Κηφισιάς: Κανένα παιδί δεν έμεινε εκτός παιδικών σταθμών

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 άνοιξαν οι Βρεφικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς για τη σχολική περίοδο 2021 – 2022.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εγγραφών – επανεγγραφών, τα οποία ανακοινώνονται τηλεφωνικά στους γονείς από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου, κανένα παιδί δεν έμεινε εκτός των παιδικών σταθμών.

Τα αποτελέσματα των αιτήσεων με voucher από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών που είναι σε εξέλιξη έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς υποδέχονται τα παιδιά,  με όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία (καθαριότητα, απολυμάνσεις, ατομικά μέτρα).

Επίσης, έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης κτηρίων, κλιματιστικών μονάδων και καυστήρων, αναγομώσεις πυροσβεστήρων και αποψιλώσεις αύλειων χώρων.  

Στην κατεύθυνση της συνεχούς βελτίωσης του ήδη υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν οι παιδικοί σταθμοί στα παιδιά, ο Δήμος Κηφισιάς ετοιμάζει και νέα δομή προσχολική αγωγής στο κέντρο της Κηφισιάς.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠ και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών κα Κατερίνα Καραλή δήλωσε:

«Με χαρά είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τα μικρά παιδιά στους παιδικούς σταθμούς. Ο Δήμος μας, ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό δίνουμε μεγάλη έμφαση στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης. Συντηρούμε τις εγκαταστάσεις μας,  δημιουργούμε νέες,  ενισχύουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στηρίζουμε τις οικογένειες  σε τοπικό επίπεδο προσφέροντας μια ζεστή αγκαλιά στους μικρούς μας φίλους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία