25/06/2024

Δήμος Διονύσου: Δωρεάν Πρόγραμμα Προετοιμασίας Μαθητών Γ΄ Λυκείου, Υποψήφιων για Στρατιωτικές σχολές και ΤΕΦΑΑ

Ο Δήμος Διονύσου παρέχει Δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας, που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γ’ Λυκείου και Αποφοίτους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε στρατιωτικές σχολές και σχολές Τ.Ε.Φ.Α.Α. μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας, κ. Σπύρο Αρνή και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, κ. Παναγή Λουκάτου.

Θα διαθέτει έμπειρους προπονητές-γυμναστές για την σωστή και ασφαλή προπόνηση των μαθητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρέπει να καταθέσουν έως τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, στο Τμήμα Παιδείας και Αθλητισμού (Λ. Λ. Μαραθώνος 13 – Άγιος Στέφανος) ή ηλεκτρονικά στο paideia@dionysos.gr τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, η οποία υποβάλλεται συνημμένα και μπορούν να την αναζητήσουν και στην ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου.
  2. Ιατρική γνωμάτευση υγείας από καρδιολόγο, Παθολόγο ή της Γενικής Ιατρικής.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 από τον γονέα, η οποία υποβάλλεται συνημμένα.
  4. Self test (κάθε εβδομάδα)
    Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί online. Σχετικά με την ημερομηνία έναρξης (ημέρες και ώρες τέλεσης των προπονήσεων), θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία