25/04/2024

Χαλάνδρι: Πολιτιστικό διήμερο στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου

Ο Πολιτιστικός-Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» συνδιοργανώνει με το Ίδρυμα Γεωργίου & Αικ. Χατζηκώνστα Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων και την ευγενική στήριξη της Περιφέρειας Αττικής πολιτιστικό διήμερο την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος που βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισιάς 374, στο Χαλάνδρι.

Στο πολιτιστικό διήμερο περιλαμβάνονται:

  • Φεστιβάλ Κωμωδίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στο οποίο θα λάβουν μέρος τέσσερις ομάδες ερασιτεχνικού θεάτρου, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από θεατρικές κωμωδίες. Οι παραστάσεις θα ξεκινούν και τις δυο μέρες στις 8μ.μ.    
  • Έκθεση Εικαστικών, με έργα ερασιτεχνών εικαστικών, η οποία θα λειτουργήσει στον χώρο υποδοχής του κτηρίου, από 7μ.μ. έως 10μ.μ. και τις δυο ημέρες.

Σκοπός του Πολιτιστικού Διήμερου είναι η ανάδειξη και ενίσχυση της ερασιτεχνικής δημιουργίας σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, της προσφοράς στον Πολιτισμό, της συνύπαρξης των Τεχνών, της πολιτιστικής ενεργοποίησης των πολιτών, αλλά κυρίως της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ευαισθησίας που συμβολίζει ο εμβληματικός χώρος του Οικοτροφείου που φιλοξενεί παιδιά.

πηγή:VRILISSIAnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία