16/04/2024

Το πολυτελές δείπνο του Παπακαλιάτη με τον Σαράντος του Netflix για το “Maestro” – Με Μενούνος και Βαρντάλος

Το “Maestro”, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής σεζόν, ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι του, μέσα από το Netflix και… σαρώνει!

Με αφορμή τις πρώτες ημέρες της παγκόσμιας προβολής, αλλά και την επιτυχία του “Maestro in blue”, όπως είναι ο τίτλος για το εξωτερικό, ο επικεφαλής του Netflix, Τεντ Σαράντος, κάλεσε τον δημιουργό, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, σε ένα πολυτελές δείπνο στο Λος Άντζελες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram από το δείπνο και στη λεζάντα της δημοσίευσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα βιώνει αυτές τις μέρες με το “ταξίδι” της σειράς στο παγκόσμιο Netflix. Οπως είδαμε στις φωτογραφίες, μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ήταν και οι Ελληνοαμερικανίδες Νία Βαρντάλος και Μαρία Μενούνος.

“Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…”, έγραψε.

Σε μια νεότερη ανάρτηση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε για την επιτυχία της σειράς: “Όταν βλέπεις ότι κάτι για το οποίο έχουν δουλέψει τόσοι άνθρωποι, τόσο σκληρά, αρχίζει να αποδίδει (περισσότερο από όσο φανταζόσουν) τότε αισθάνεσαι την χαρά και την όρεξη να το κάνεις ακόμα καλύτερο!”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία