20/04/2024

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Αμπαρτζίδη

Κατάμεστη η αίθουσα του ΙΑΝΟΥ στο κέντρο της Αθήνας

Παρασκευή 10 Ιουνίου σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας, στον πολυχώρο πολιτισμού ΙΑΝΟΣ παρουσιάστηκε στο κοινό για πρώτη φορά το βιβλίο του Αντώνη Αμπαρτζίδη με τίτλο ΣΚΑΛΑ μια ποιητική συλλογή των εκδόσεων Θερμαϊκός. Την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μαρία Βούσουλα, ενώ οι καταξιωμένοι συγγραφείς Αναστασία Βούλγαρη, Νίκος Παπανδρέου και Νούλη Τσαγκαράκη μίλησαν για το βιβλίο και τον συγγραφέα με βαθύ συναίσθημα και πλήρη κατανόηση του έργου του.

Ένα βιβλίο που φιλοτέχνησε αριστοτεχνικά το εξώφυλλο του μπαίνοντας βαθειά μέσα στο νόημα τον στίχων, ο φοιτητής του ΕΜΠ Εφραιμ Τιτοπουλος, επίσης συντοπίτης μας. Την απαγγελία των ποιημάτων αυτής της εξαιρετικής ποιητικής συλλογής ανέλαβε και έφερε σε πέρας στο ακέραιο ο ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου Μιχάλης Τιτόπουλος ενώ η βραδιά διανθήστηκε μουσικά από τους Ηλία Πάσχο στο βιολί και Χρήστο Κόκκινο στην ακουστική κιθάρα παίζοντας στο κοινό μουσικά θέματα από τους σπουδαίους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι.

Το κλίμα που διαμορφώθηκε ήταν τόσο ευχάριστο που κοινό και ομιλητές έμοιαζαν ένα σώμα, φυσικά και υπήρξε μεγάλο συγκινησιακό φορτίο ιδιαίτερα στην ομιλία του συγγραφέα κάτι όμως που έμοιαζε λύτρωση τόσο για το κοινό όσο και για τους ομιλητές. Εμείς να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στον συγγραφέα και καλοτάξιδο το βιβλίο του καθώς το μέλλον του στο χώρο της λογοτεχνίας διαφαίνεται λαμπρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία