20/04/2024

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου

Συνάντηση με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:

·       Την ανάπλαση του Κεντρικού Άξονα – Κυπρίων Αγωνιστών για την οποία η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από σχετικό πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

·       Γενικότερες αναπλάσεις της περιοχής.

·       Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

·       Ασφαλτοστρώσεις.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταμέλος, ο Αντιπρόεδρος Κυριάκος Μακαρονίδης Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας Βασίλης Λαδονικόλας εκ μέρους του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τις προσπάθειες και ενέργειές του, προκειμένου η περιοχή τους να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει σύγχρονες υποδομές.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ανέλυσε την οικονομική κατάσταση, τις δυνατότητες αλλά και τη βούληση της Διοίκησης του Δήμου να υλοποιεί έργα, ισότιμα σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες του Αμαρουσίου με σκοπό – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – να μην υπάρχουν γειτονιές δύο ταχυτήτων. Ο Δήμαρχος τόνισε τέλος την αξία της διαρκούς διαβούλευσης με τους Συλλόγους και τους Δημότες, που αποδεδειγμένα παράγει επωφελή αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία