16/04/2024

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ LUNA ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Το νέο κατάστημα Luna στην Άνοιξη, έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα καταστήματα του Περιστερίου και του Εκπτωτικού Χωριού McArthurGlen, με γυναικεία, ανδρικά και παιδικά μαγιό και εσώρουχα.

Στο κατάστημά θα βρείτε όλη τη νέα γκάμα σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά εσώρουχα, ρούχα ύπνου, ρούχα, καλσόν, κάλτσες και beachwear.

Τα εσώρουχα είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της καθημερινής μας ένδυσης και για αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν τα αγοράζουμε.

Τα εσώρουχα Luna, χάρη στην υψηλή ποιότητα, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, εξασφαλίζοντας προστασία χωρίς ερεθισμούς, που σε συνδυασμό με την τέλεια υφή προσφέρουν άνεση και ευκολία κινήσεων. 

Πέραν της δεδομένης ποιότητας στα προϊόντα στο κατάστημά,ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι πολύ προσιτές τιμές.  

Η εξυπηρέτηση έχει σημαντικό ρόλο όταν ψωνίζουμε. Το άτομο που θα σας εξυπηρετήσει, παίζει καθοριστικό ρόλο στο βρούμε αυτό που επιθυμούμε.

Για άριστη ποιότητα σε εσώρουχα και μαγιό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα Luna στην Λεωφόρο Μαραθώνος 79 στην Άνοιξη ή μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.themooncat.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία