19/04/2024

Συναντήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης

Συναντήσεις με Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου τις προηγούμενες ημέρες, στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής με το σύνολο της Μαρουσιώτικης κοινωνίας.

  • Συνάντηση με τον Αθλητικό Σύλλογο «Νίκη Αμαρουσίου» με τον Πρόεδρο Αντώνη Τσέκενη και τα μέλη Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Εμμανουήλ Περράκη, Φώτη Μαραγκάκη.
  • Συνάντηση με τον Αθλητικό Όμιλο «Τρίτων Αμαρουσίου» με την Πρόεδρο Βασιλική Αρβανιτοπούλου παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου.
  • Συνάντηση με τον Αθλητικό Όμιλο «Παράδεισος Αμαρουσίου», με τον Πρόεδρο Δημήτρη Λέμη, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολάκου και της Προέδρου Επιτροπής Ισότητας και Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη.
  • Συνάντηση με το Αθλητικό Σωματείο «Οδυσσέας Αμαρουσίου» με την Πρόεδρο Κάτια Ηλιοπούλου και τον Γ. Γραμματέα Λευτέρη Αθανασίου, παρουσία και της Συμβούλου του Δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού Μάχης Νικολαράκου.

Ο Δήμαρχος, αφενός δέχθηκε τα συγχαρητήρια των Συλλόγων όσο αφορά τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στο Μαρούσι (δημιουργία κλειστού γηπέδου τύπου λυόμενου στεγάστρου μπασκετ/βολευ στο Ζεκάκειο – αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου κ.α.) και αφετέρου συζήτησε τα επιμέρους θέματα που αφορούν τις ομάδες, τα αθλήματα και την ανάπτυξή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία