20/04/2024

Malaguti SPECTRE GP 125: Το νέο super παπί απο την KSR Hellas!

Η Malaguti είναι μια από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής δικύκλων, αφού η ιστορία της φτάνει πίσω στο 1930, όταν ο 22χρονος τότε Antonino Malaguti άνοιξε ένα συνεργείο για ποδήλατα. Μετά από την λήξη του πολέμου, η Malaguti ξεκίνησε να κατασκευάζει μηχανοκίνητα δίκυκλα, ενώ από το 2018 αποτελεί τμήμα του αυστριακού γκρουπ KSR. Με νέα «πνοή ζωής», η Malaguti έχει ήδη να προσφέρει, μια ευρεία γκάμα δικύκλων για πολλά γούστα και ανάγκες, μέρος της οποίας είναι και το Spectre GP 125 

Στην Ελλάδα, τα «super παπιά» είναι σχεδόν αντικείμενο λατρείας, αφού διατηρούν την μορφή και τα γενικά χαρακτηριστικά ενός παπιού, με πιο δυνατά μοτέρ και μανέτα συμπλέκτη για μια «γεύση» μοτοσυκλέτας. Ας δούμε λοιπόν τι έχει να μας πει, το νέο Spectre

Το Malaguti Spectre GP 125 πληροί τις προδιαγραφές Εuro 5, διαθέτοντας ισχυρό κινητήρα 125 cc με σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου EFI, σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), 5 ταχύτητες με συμπλέκτη, μοντέρνο σχεδιασμό και αιχμηρή εμφάνιση με σύγχρονες λεπτομέρειες, full LED φωτισμό, USB θύρα, ψηφιακή οθόνη και αναλογικό στροφόμετρο, δισκόφρενα εμπρός 320mm και πίσω 190mm τύπου μαργαρίτα, ζάντες αλουμινίου 17΄΄ με tubeless ελαστικά και Monoshock πίσω ανάρτηση. 

ο Malaguti Spectre GP 125  είναι διαθέσιμο σε τρεις εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς: Corsa Black/Red, Toro Black και Neve White.

  Η τιμή των 2.295 ευρώ κρίνεται ανταγωνιστική, για τα δεδομένα της αγοράς. Συνολικά, το Spectre είναι ένα πολύ αξιόλογο όχημα και σίγουρα αξίζει την προσοχή κάποιου που ψάχνει κάτι ανάλογο.  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία