24/04/2024

Aμιγώς ηλεκτρικό FIAT 500

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της FIAT είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ιταλική κουλτούρα, η αισιόδοξη πλευρά της οποίας περιγράφεται απόλυτα από την έννοια της “DolceVita”. Με πρωταγωνιστή το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500, η FIAT με τρία video παρουσιάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο γιατί το θρυλικό της μοντέλο αποτελεί την απόλυτη έκφραση του “DolceVitabyDesign”.

Το καλοκαίρι και η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα γεμίζουν με αισιοδοξία και χαρά τη ζωή στην πόλη, συναισθήματα που περιέγραψε με μοναδικό τρόπο η Ιταλική “dolce vita”. Το FIAT 500 αποτέλεσε από την αρχή της δημιουργίας του αναπόσπαστο μέρος της Ιταλικής κουλτούρας, φέρνοντας με εμφατικό τρόπο την αίσθηση της “dolce vita” στα αστικά κέντρα.

Στη σύγχρονη, αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του, το 500 χαρακτηρίζεται όσο ποτέ από τη φιλοσοφία “Dolce Vita by Design”, η οποία παρουσιάζεται μέσα από τα τρία video που δημιούργησε η FIAT με πρωταγωνιστή το μοντέλο που αποτελεί ορόσημο για την ίδια, αλλά και συνολικά την αυτοκινητοβιομηχανία. Σχεδιασμένο, εξελιγμένο και κατασκευασμένο στο Τορίνο, αποτελεί ένα 100% Ιταλικό προϊόν, το οποίο εκτός από το ξεχωριστό στιλ, εξασφαλίζει άνετες και ασφαλείς διαδρομές χάρη στο προηγμένο σύνολο ηλεκτροκίνησης που χρησιμοποιεί, αλλά και το υψηλό τεχνολογικό του υπόβαθρο, στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό για αυτούς που σέβονται το περιβάλλον και παράλληλα θέλουν να ξεχωρίζουν. Παράλληλα, όπως και όλες οι γενιές του θρυλικού μοντέλου, το νέο ηλεκτρικό 500 είναι γεμάτο από έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις που κάνουν πιο εύκολη και ευχάριστη την καθημερινότητα.

Στο πρώτο σκηνικό που έστησε η FIAT με πρωταγωνιστή το 500, το βασικό ρόλο έχει η hatchback εκδοχή του μοντέλου, η οποία είναι η έκδοση που οδηγεί την μετάβαση της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση και σε μια φιλική για το περιβάλλον και τους ανθρώπους αυτοκίνηση. Στο δεύτερο, τη σκυτάλη παίρνει  η cabrio έκδοση, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελευθερία και τη χαρά, ενώ στο τρίτο, το καινοτόμο 500 3+1 με τη «μαγική του πόρτα» τονίζει ότι, πρακτικότητα και στιλ αποτελούν δύο κάθε άλλο παρά ασυμβίβαστες έννοιες.

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500 είναι το μοναδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της κατηγορίας που είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξωμάτων, οι οποίες παρά τα ξεχωριστά τους χαρακτηριστικά έχουν ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις, αποκαλύπτοντας την ευρηματικότητα και την ουσία του Ιταλικού design σε όλο το μεγαλείο του. Όλα τα παραπάνω στοιχεία έχουν καταστήσει μέχρι στιγμής το 500  ως το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε τα τρία σύντομα video στα οποία πρωταγωνιστούν οι ξεχωριστές εκδόσεις του νέου 500 μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία