16/04/2024

Γιάννης Λύρας: «Η 93χρονη έκανε κίνηση εκφοβισμού στο 3,5 ετών παιδί μου»

Ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας αποκαλύπτει το παρασκήνιο με τη διαμάχη που είχε με την 93χρονη γειτόνισσα

Ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας μίλησε στο MEGA για τη διαμάχη που είχε με την 93χρονη γειτόνισσά του και αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τις μηνύσεις που αντάλλαξαν. Όπως είπε ο ίδιος, το 3,5 ετών παιδί του δέχτηκε εκφοβισμό από την 93χρονη γυναίκα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν εκτός της οικίας.

«Το Σάββατο όλη μέρα βρισκόμουν εκτός της οικίας μου και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ήμουν στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Επέστρεψα στο σπίτι μου μαζί με την αστυνομία, που εγώ κάλεσα, γιατί υπήρξε επεισόδιο κατά τη διάρκεια της απουσίας μου με το παιδί μου, το οποίο συνοδευόταν από τον παππού και τη μητέρα του. Όταν εισήλθαν στο σπίτι υπέστησαν μία σκηνή εκφοβισμού του παιδιού από την 93χρονη. Εκείνοι με ειδοποίησαν τηλεφωνικά κι εγώ αμέσως κάλεσα την αστυνομία, καθώς υπήρχε ιστορικό εκφοβισμού του παιδιού από την κυρία, που δεν πιστεύω ότι είχε κακή πρόθεση, αλλά στα 93 χρόνια υπάρχουν πολλές εμμονές», είπε.

«Όταν εγώ κάλεσα την αστυνομία ήρθαν μαζί μου στην οικία μου κι εκεί εισερχόμενος έζησα κι εγώ μία σκηνή λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί πήραν την κυρία και έφυγαν, πήγαν στο ΚΑΤ γιατί ζήτησε να εξεταστεί».

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μεταφέρθηκε στο τμήμα για να τακτοποιήσει τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Η ηλικιωμένη γυναίκα από την άλλη εξετάστηκε στα ΚΑΤ και στη συνέχεια γύρισε στο σπίτι της.

Ωστόσο, ο κος Λύρας είχε ήδη υποβάλλει μήνυση για απειλή και εκφοβισμού του παιδιού του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί η 93χρονη.

Η περιπέτειά του όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς η γειτόνισσά του υπέβαλε κι εκείνη με τη σειρά της μήνυση εις βάρος του και συνελήφθη κι εκείνος, ο οποίος στη συνέχεια υπέβαλε και δεύτερη μήνυση εις βάρος της για ψευδορκία.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Λύρας εδώ και πολλούς μήνες το παιδί του δέχεται εκφοβισμό από τη γειτόνισσα, με αποτέλεσμα το παιδί να γυρνά στο σπίτι με κλάματα και τρέμουλο. «Δεν μπορώ να σας πω τα λόγια, γιατί εμπεριέχονται στη μήνυση που έχω κάνει», δήλωσε.

Τελικά και οι δύο πλευρές απέσυραν τις μηνύσεις και η υπόθεση λύθηκε εξωδικαστικά.

Πηγήnewsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία