25/06/2024

Κυριολεκτικά… «Τα ΠΑΝΤΑ»

Με πολλαπλά επίπεδα εξειδίκευσης το κατάστημα παρέχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε χαρτικά και είδη βιβλιοπωλείου, σύγχρονες ανάγκες σε υπηρεσίες, εξυπηρέτησης υπολογιστών, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες με σύγχρονα μηχανήματα.

Για μαθητές, φοιτητές και βιβλιοφάγους, αλλά και επιχειρήσεις και… καλλιτέχνες, στο κατάστημα «Τα ΠΑΝΤΑ» του Νίκου Πολυκρέτη, θα βρείτε χαρτικά και είδη γραφείου, είδη σχεδίου και ζωγραφικής, βιβλία, σχολικά ελληνικά και ξενόγλωσσα και ευχετήριες κάρτες. Ακόμα μπορείτε να εκτυπώσετε, να σκανάρετε και να ψηφιοποιήσετε οποιοδήποτε έντυπο ακόμα και απο Α5 έως Α0 αλλά και να μετατρέψετε κασέτες και βιντεοκασέτες σε CD και DVD.

Και για υπολογιστές

Για τους υπολογιστές, το κατάστημα καλύπτει μια ευρεία γκάμα εξυπηρέτησης σε προϊόντα αναλώσιμα και service, ενώ παράλληλα ειδικεύεται και στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Mε κύριο στόχο την ευρεία εξυπηρέτησή σας…

Εάν χρειάζεστε να τυπώσετε έντυπα, να δακτυλογραφήσετε, να μεταφράσετε ή να πλαστικοποιήσετε κείμενά σας, να φτιάξετε αφίσες, κάρτες ή σφραγίδες, ακόμα και να δημιουργήσετε τα δικά σας ψηφιακά αποτυπώματα (email, internet κλπ) τα σύγχρονα μηχανήματα και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών του καταστήματος, θα σας δώσει τις καλύτερες λύσεις. Ακόμη και αν κάτι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα γίνει η καλύτερη προσπάθεια να το έχετε σε μία ή δύο μέρες το πολύ.

Αν δεν έχετε χρόνο για χάσιμο…

Πρόσφατα, εξελίσσοντας την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει στην περιοχή, είναι σημείο παράδοσης & παραλαβής (service point) του Courier Center και της DHL.

ΜΙΝΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Με τον Νίκο Πολυκρέτη

Ο Νίκος Πολυκρέτης παρέχει εδώ και πολλά χρόνια όλες εκείνες τις υπηρεσίες που στοχεύουν στην απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη, διαθέτοντας γνώση, εμπειρία και συνέπεια σε χώρο και χρόνο (αποτέλεσμα της 35χρονης επαγγελματικής πορείας του ως Manager Πληροφορικής και Logistics, αλλά και στη διοίκηση επιχειρήσεων σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες).

Τι περιλαμβάνει το όνομα της επιχείρησής σας «Τα πάντα»;

Κυριολεκτικά αυτό που εννοεί. Παρέχουμε όλες τις δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας καθώς όντας ο ίδιος γέννημα θρέμμα της περιοχής, κατανοώ απόλυτα την ανάγκη των συμπολιτών μου για ευρεία εξυπηρέτηση χωρίς την ανάγκη της χρονοβόρας και κοστοβόρας μετακίνησης σε άλλες περιοχές ή και στο κέντρο της Αθήνας.

Ποια είναι η στόχευσή σας  ως επιχειρηματίας στη Δροσια;

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε ενημερωμένοι με νέα προϊόντα και υπηρεσίες και να παρακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και των αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας, προκειμένου να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή άμεση εξυπηρέτηση χωρίς περιττές μετακινήσεις για τους συμπολίτες μας.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Νίκος Πολυκρέτης

Λεωφ. Σταμάτας 8 (Πλατεία Δροσιάς), Δροσιά
Τηλέφωνο: 2108004520, 6987767188
e-mail: info@ta-panta.com.gr
site: ta-panta.com.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δημοφιλή Άρθρα