18/04/2024

Αισθητική και ομορφιά

Το Aesthia Med Lab είναι ένα Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής ιδρύθηκε το 2021 από την Κωνσταντίνα Δροσοπαναγιώτη και την Δρ. Λαμπρινή Αναγνωστοπούλου και στοχεύει στον γυναικείο και ανδρικό καλλωπισμό. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας  προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο στο κομμάτι της αποτρίχωσης, όσο και στις πλέον εξελιγμένες μορφές περιποίησης προσώπου. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και την τεχνογνωσία ετών που στοχεύει στην μέγιστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Στις… υπηρεσίες σας!

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη ΑrionII

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη αποτελεί πλέον την πιο ασφαλή και γρήγορη μέθοδο για να απαλλαγείτε από την έντονη και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το Laser Αλεξανδρίτη ΑrionII καταστρέφει τους θύλακες των τριχών, δεν προκαλεί ερεθισμούς και μειώνει την επανέκφυση της τρίχας.

Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό είναι μια πρωτεΐνη (γλυκοζαμινοπρωτεϊνη), ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει αυτούσιο στον οργανισμό μας κάτι που το συνιστά απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλές. Ελαττώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων, διατηρεί το περίγραμμα του προσώπου, προσφέρει όγκο και αναζωογονεί το δέρμα.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Είναι μια αισθητική περιποίηση κατά την οποία αφαιρούμε από την επιδερμίδα τη ρυπαρότητα (φαγέσωρες, σμήγμα). Η συχνότητα με την οποία γίνεται ο βαθύς καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRPΗ

Μη επεμβατική θεραπεία απόλυτα ασφαλής που στηρίζεται στην εφαρμογή αυξητικών παραγόντων που υπάρχουν στο αίμα του ίδιου του ασθενούς. Συνεπώς δεν υπάρχουν παρενέργειες ή πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης. Έτσι μπορεί να επαναφέρει τη χαμένη νεότητα στο πρόσωπο επιδιορθώνοντας τις βλάβες της επιδερμίδας σε κυτταρικό επίπεδο.

BOTOX

Το BOTOX είναι υψηλής καθαρότητας εκχύλισμα της Βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α ή Αλλαντική τοξίνη, τα οποίο αποτελούν τη μοναδική θεραπευτική μέθοδο για το “σβήσιμο” των γραμμών έκφρασης που προκαλούνται εξαιτίας των μυϊκών συσπάσεων. Πρόκειται για μία ανώδυνη, ασφαλή, μη επεμβατική θεραπεία, που προσφέρει νεανική όψη με γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.

Aesthia Med Lab: Λεωφ. Δροσιάς – Σταμάτας 5Α, 14575 Δροσιά.

Tηλ.: 2108143186, 6971734664, 6946642234. Email: aesthiamedlab@gmail.com

facebook  aesthiamedlab

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία